Jeg har glæder mig SÅ meget til at kunne dele med jer, at min webshop nu er åben! Det betyder, at du nu kan købe dit eget eksemplar af den populære bog om behandling af irritabel tyktarm: Sund Mave – low FODMAP diet.

Bogen består af en teoridel og en opskriftsdel. I teoridelen bliver du i detaljer forklaret hvad irritabel tyktarm er for en tilstand, en dybdegående forklaring på de symptomer, du kan opleve ved irritabel tyktarm og ikke mindst hvad du kan gøre for at få det bedre ved hjælp af tiltag i kost, livsstil, medicin og naturlægemidler.

I teoridelen bliver du desuden sat grundigt ind i low FODMAP diæten, herunder en faglig forklaring på, hvorfor diæten har vist sig at kunne lindre symptomer på irritabel tyktarm på 3 ud af 4 personer, der afprøver diæten. Du bliver grundigt introduceret til diæten, herunder praktiske råd til diæten, fødevarelister og forslag til måltider og produkter til diæten.

Teoridelen bliver efterfulgt af over 100 low FODMAP opskrifter til både morgenmad, frokost, aftensmad, desserter, bagværk, dip og dyppelse samt drikkevarer.

Bogen er netop udkommet i 3. udgave, og er blevet opdateret ud fra den seneste nye viden om diæten. Derudover er opskrifterne blevet rettet til, hvis der har været nye testresultater for de anvendte fødevarer i opskrifterne.

Som en ekstra bonus har jeg valgt at tilføje 31 nye opskrifter til bogen. Nogle af opskrifterne er populære opskrifter fra min hjemmeside. Andre er opskrifter er helt nye og findes kun i denne nye udgave af bogen.

 

I videoen herunder kan få et smugkig ind i bogen.

Du kan købes Sund Mave – low FODMAP diet lige her i min nye webshop

Køb bogen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *