Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), ligesom alle priser, der er angivet, er inklusiv moms. Vores priser opdateres løbende, idet priserne også varierer hos vores leverandører.

Når du handler hos Et liv i balance, er du forpligtet til at acceptere vilkårene i nærværende handelsbetingelser. Vi opfordrer dig derfor til at gennemlæse handelsbetingelserne grundigt, inden du accepterer dem. Såfremt du får brug for at genlæse handelsbetingelserne, kan disse findes på vores hjemmeside.

Indgåelse af aftale

En juridisk bindende aftale mellem dig og Et liv i balance er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Et liv i balance berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på www.et-liv-i-balance.dk, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilken varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Et liv i balance.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.et-liv-i-balance.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Er der tale om flere forskellige varer fra én ordre, men som leveres over flere omgange, gælder fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare i ordren.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vi opfordrer kraftigt til at varen genplaceres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. Hvis du vil have alle pengene retur.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@et-liv-i-balance.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Særlige regler ved køb af julegaver

Der er forlænget fortrydelsesret ved køb af julegaver. Varer, der købes fra 15. november 2020 til og med d. 31. december 2020, kan returneres til og med d. 15. januar 2021. Med undtagelse af den forlængede fortrydelsesret, er de øvrige regler for returnering af julegaver de samme måde som beskrevet ovenfor i de generelle regler for fortrydelsesret.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os på mail, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Mia Lerche Schomacker / Et liv I balance
Valmuemarken 3
2680 Solrød Strand

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller en del af dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Såfremt varen er ibrugtaget betragter Et liv i balance varen som brugt, hvorfor du ved fortrydelse af købet kun får en del eller ingenting af beløbet tilbage, alt efter den handelsmæssige værdi af den returnerede vare.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 59,-

Husk at udfylde Standardfortrydelsesformular og vedlæg i pakken for at benytte fortrydelsesretten. Download Standardfortrydelsesformular her.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Fortrydelsesret ved køb af e-bøger

Når vi sender dig en e-bog, har du som udgangspunkts 14 dages fortrydelsesret. De 14 dages fortrydelsesret bortfalder dog, når du har hentet e-bogen, dette accepterer du inden købet gennemføres. Hvis du vil fortryde, og du ikke har hentet e-bogen, så kontakt os inden for de 14 dage, og vi lukker for din adgang.

Bemærk, at du ved køb af e-bøger har et begrænset antal downloads af produktet. Dette er for at begrænse ulovlig videredeling af produktet. Såfremt du har brugt alle downloads til eget brug, er det muligt at kontakte os på info@et-liv-i-balance.dk for at få tildelt yderligere downloads.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.et-liv-i-balance.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden adfærd, der har forvoldt skade på produktet. Et liv i balance skal kontaktes inden varen sendes retur, gerne via reklamationsformularen med angivelse af fejlen og kopi af ordrebekræftelse eller kvittering for sikring af hurtigere sagsbehandling. Når vi har modtaget reklamationsformularen, vil du blive kontaktet for aftale af det videre forløb i.f.m. reklamationen. Ved eventuelle mangler ved varen skal du reklamere inden for rimelig tid for ikke at miste din ret til afhjælpning af manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Såfremt varen er blevet beskadiget under transport/levering, bedes der gerne reklameres straks, da det letter din reklamationssag betydeligt.

Et liv i balance er ikke ansvarlig for varer, hvor der er givet samtykke til, at varen må stilles uden kvittering.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Mia Lerche Schomacker / Et liv i balance
Valmuemarken 3
2680 Solrød Strand

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende eller pakker uden omdeling.

Produktbilleder

Du skal være opmærksom på, at billederne af produkterne kan variere, f.eks. hvis en producent har lavet om på deres produkt. Husk altid at læse produktbeskrivelsen og se stregtegningen.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende, men vil fremgå af www.et-liv-i-balance.dk. Købet bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Et liv i balance accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Vi benytter GLS, Postnord og DAO, som transportør.

På alle varer/ordrer der afsendes, pålægges et gebyr til dækning af fragt. Priserne udgør fra kr. 39,00 – kr. 99,00, alt efter vægt/størrelse og valg om omdeling. Disse fragtpriser er alene gældende i Danmark og kun ved brofaste øer. Prisen gælder ikke på Grønland, på Færøerne og øvrigt udland. Såfremt man ønsker varen leveret, uden man er hjemme, skal man huske af anføre dette i.f.m. ordreafgivelsen i feltet kommentar. Har man valgt denne form for levering, overgår risikoen for varen til kunden, når varen er afleveret.

Bestilling

Det er nemt at handle på www.et-liv-i-balance.dk. I webshoppen vælger man de varer, man ønsker at købe og lægger dem i kurven. Herefter indtaster man sine personlige oplysninger, vælger betalings- og leveringsmetode og gennemgår/accepterer handelsbetingelserne og godkender ordren.

Betaling

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto når varen afgår fra Et liv i balance.

Levering

Lagervarer har normalvis en leveringstid på 1 – 3 hverdage. Kontakt Mia Lerche Schomacker på telefon 42 72 82 05, hvis du er i tvivl om leveringstiden på en vare. Ved levering til danske øer skal der beregnes en ekstra leveringsdag.

Hvis man ønsker sin ordre leveret, uden man er hjemme, er dette også muligt. Følg blot vejledningen på vores shop. Hvis man vælger denne løsning, overgår risikoen for varen til dig, når varen er afleveret.

Vi opfordrer dig stærkt til at kontakte os hurtigst muligt efter modtagelsen, hvis pakken har tydelige tegn på skade eller mangler. Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at bevise at en skade er sket inden levering, når pakken er leveret og har stået uden opsyn.

Vi anbefaler på det kraftigste at man kontrollerer varen/pakken for transportskader eller mangler inden kvittering for modtagelsen.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “Modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået.

Alle leverancer leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan.

På alle varer i webshoppen kan du se den forventede leveringstid. Den angivne leveringstid er den afsendelsestid, producenten har oplyst os. Denne leveringstid opdateres løbende ud fra vores leverandørs lagerstatus. Derfor er det en forventet leveringstid du ser på siden og i ordrebekræftelsen således ikke nogen garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Et liv i balance er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Et liv i balance’s kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Et liv i balance afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrolighedspolitik

Privatliv på internettet. Et liv i balance forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Et liv i balance vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Et liv i balance vil ikke sælge/videregive dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkortinformationer eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Et liv i balance og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.et-liv-i-balance.dk er ejer Mia Lerche Schomacker.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@et-liv-i-balance.dk.

Forbehold for ændringer

Et liv i balance forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Accepter betalingsmetode

Ved indgåelse af handler på www.et-liv-i-balance.dk kan der betales med diverse kort samt betales ved bankoverførsel og netbetaling. Vær opmærksom på, at der ved bankoverførsel frasiges retten til indsigelsesordning. Ved betaling med diverse kort, trækkes ordrebeløbet først, når varen/ordren afsendes fra lageret. Vi tager ikke kortgebyrer.

Vi tager imod følgende betalingsmetoder.

  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Maestro

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mia Lerche Schomacker på telefon 42 72 82 05. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbrug.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbrug.dk

Enhver tvist mellem Et liv i balance og kunden er underlagt dansk lov.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 11-11-2020.

Tilmeld dig til mit gratis nyhedsbrev om sund og mave-venlig livsstil

– og få en GRATIS e-bog med 10 sunde og mave-venlige opskrifter til

FROKOST

Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop