Reklame for nemlig.com //

Jeg er muligvis ret meget bagud, men indtil for nyligt havde jeg aldrig givet mig i kast med at lave en såkaldt one pot pasta opskrift.

One pot pasta betyder – som ordene lidt afslører – en ret, hvor pasta og en masse andre lækre ingredienser puttes i én gryde og tilberedes samtidig.

Hold nu op, hvor er det bare let! Og så får pastaen en virkelig lækker smag, når den ligger sammen med de ingredienser og suger smag til sig.

Det gode ved denne ret er, at fyldet kan varieres i det uendelige. Til denne opskrift anvendte jeg en masse lækre low FODMAP grøntsager, kalkunbacon og pølser (fordi min datter elsker pølser!).

Du kan nemt købe ind til retten på nemlig.com, da alle ingredienser, herunder både glutenfri pasta, low FODMAP fond og low FODMAP pølser kan købes fra nemlig.com.

Ingredienser (4 personer)

Sådan gør du:

Skær kalkunbacon i tern. Snit løgtoppe fint. Skær peberfrugt i strimler. Riv gulerødder og squash groft. Skær pølser i små stykker.

Varm olie i en stor gryde. Steg bacon og forårsløgstoppe i et par minutter. Tilsæt herefter gulerødder, squash, peberfrugt og champignon og svits det i 5 minutter. Tilsæt hakket tomat, pasta, fond, vand, pølser, krydderier og frisk basilikum.

Lad retten simre i 15-20 minutter, eller indtil pastaen er tilpas tilberedt. Tilsæt eventuelt lidt mere vand undervejs, hvis nødvendigt.

Server eventuelt med revet parmesan.

 

 


 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 2390 kJ / 560 kcal

Protein: 22 g

Fedt: 21 g

-heraf mættede fedtsyrer: 6 g

-heraf enkeltumættede fedtsyrer: 7 g

-heraf flerumættede fedtsyrer: 3 g

Kulhydrat: 70,5 g

Kostfibre: 5 g