Vægttab er ét af de mest omdiskuterede emner indenfor kost, motion og sundhed, og der findes et hav af forslag, kurer og diæter – nogle af dem med mere sandhed end andre.

Hos mig vil du møde en videnskabelig tilgang til emnet, som har beviselig effekt, og som ikke sætter dit helbred på spil. Her er ingen slankekure, udrensningskure, mode-diæter eller forbudte fødevarer. Du bliver ganske enkelt vejledt i en sund, balanceret og realistisk kost, som gør et vægttabt muligt.

Vægttab tilpasset dig og dine behov

Det vigtigste ved kost og livsstil til vægttab er, at der skal være muligt for dig at leve med. Det vil sige, at det skal være tilpasset dig – din hverdag, dine smagspræferencer, dit måltidsmønster samt dit sociale og familiære liv. De ændringer, der skal ske, skal ske i dit tempo, og det skal være ændringer, du kan leve med hele livet og ikke kun på en 4 ugers superkur. Det handler om at finde en balance, både i forhold til dit indtag og dit forbrug af energi, så du kan tabe dig i vægt, men hvor du samtidig bevarer livskvaliteten.

Hvordan fungerer et vægttabsforløb hos mig?

Hos mig tager starter et vægttabsforløb altid med en snak om, hvilke ønsker og tanker du har gjort dig omkring forløbet. Vi tager en snak om din nuværende kost for at finde frem til, hvornår kosten bliver en udfordring i forhold til vægttab.

Derudover måler jeg din fedtmasse, din muskelmasse, dine kropsmål og andre relevante mål. Vi fastlægger sammen nogle mål for forløbet, og vi lægger sammen en plan for, hvad du skal fokusere på i dit forløb.

Derudover får du opskrifter og inspiration til vægttab, som er beregnet ud fra dit behov. Du får forslag til alle dagens måltider, som er beregnet til at du kan opnå et vægttab på minimim ½-1 kg om ugen.

Tilmeld dig til mit gratis nyhedsbrev om sund og mave-venlig livsstil

– og få en GRATIS e-bog med 10 sunde og mave-venlige opskrifter til

FROKOST

Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop