Sund Mave – Low FODMAP diet

299,00 kr.

5. udgave

Sund Mave – low FODMAP diet er en komplet guide til dig, der lider af irritabel tyktarm. Bogen indeholder blandt andet information om irritabel tyktarm, behandling gennem kost, livsstil, medicin og kosttilskud. Bogen indeholder desuden en komplet guide til low FODMAP diæten, herunder elektronisk adgang til fødevarelister til diæten.

Læs mere om bogen i den uddybende beskrivelse nedenfor.

ISBN: 987-87-972710-0-1

Ikke på lager

Beskrivelse

Sund mave – low FODMAP diet er en bog til alle, der lider af irritabel tyktarm. Op mod 20 % af verdens befolkning døjer med irritabel tyktarm og voldsomt generende symptomer, der kan følge med; mavesmerter, oppustethed, diarré, forstoppelse, kvalme og træthed.

I de seneste år er der blevet skabt et solidt videnskabeligt grundlag for at anbefale low FODMAP diæten til lindring af irritabel tyktarm. I low FODMAP diæten begrænses en række ufordøjelige kulhydrater fra kosten, hvormed 3 ud af 4 personer med irritabel tyktarm oplever bedring.

Sund mave – low FODMAP diet giver dig først og fremmest en dybdegående forklaring på, hvad irritabel tyktarm er, og hvilke forhold i kost og livsstil, der kan være med til henholdsvis at forværre og forbedre symptomerne ved tilstanden.

Derudover indeholder bogen over 100 lækre og nemme opskrifter til alle dagens måltider, der bringer din mave i balance. I bogen bliver du også introduceret til selve baggrunden for low FODMAP diæten, og du får elektronisk adgang til de nyeste opdaterede fødevarelister og en guide til, hvordan du påbegynder diæten. Du får også adgang til en elektronisk alternativliste med forslag til alternative produkter til diæten.

Bogen er oprindeligt skrevet af de to kliniske diætister Mia Schomacker og Camilla Thrysøe, der begge er certificerede i at vejlede i diæten. Denne 4. udgave er revideret og opdateret af Mia Schomacker, som har overtaget “Sund Mave” universet til at foregå hos hendes virksomhed og klinik: Et liv i balance.

I denne 5. udgave af Sund Mave bogen, er bogens indhold redigeret efter den nyeste viden om diæten. Det betyder for eksempel, at nogle af bogens opskrifter er blevet fjernet eller revideret, hvis fødevarerne i opskrifterne af blevet testet for FODMAP indhold igen, med et andet resultat end første gang de blev testet.

Udover revidering af bogens opskrifter, er der siden første udgave af bogen også blevet tilføjet 31 nye opskrifter, hvoraf nogle er populære opskrifter fra www.et-liv-i-balance.dk, mens andre er helt nye opskrifter, der kun findes i bogen.

Du kan få et smugkig i bogen lige her:

 

Yderligere information

Vægt 1,26 kg
Størrelse 19,7 × 3,3 × 25,7 cm

Tilmeld dig til mit gratis nyhedsbrev om sund og mave-venlig livsstil

– og få en GRATIS e-bog med 10 sunde og mave-venlige opskrifter til

FROKOST

Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop