14 dages low FODMAP madplan til aftensmad (e-bog)

49,00 kr.

Denne e-bog indeholder inspiration til en 14 dages madplan til aftensmad på low FODMAP diæten. Madplanen er især velegnet til dig, der er ny på diæten, og har brug for inspiration til, hvordan aftensmad på diæten kan se ud.

Der er lagt vægt på, at retterne er familievenlige, og kan tilpasses spisningen i en familie med børn. Men opskrifterne kan selvfølgelig også bruges til personer og familier uden børn.

Opskrifterne er beregnet til 4 personer, og består både af retter med kød, fisk, kylling og vegetariske retter.

Denne e-bog følger gratis med, hvis du er i forløb med low FODMAP diæten i min klinik. Du skal derfor ikke købe bogen her, hvis du allerede er tilknyttet klinikken.

E-bogen er i PDF-format. Læs mere om e-bogen i beskrivelsen nedenfor.

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du bestiller både en fysisk vare og en virtuel vare (e-bog) i min webshop, så skal jeg godkende og pakke den fysiske vare før du modtager link til download af e-bogen. Du kan derfor med fordel lave to separate bestillinger, hvis du gerne vil modtage link til download med det samme. Jeg beklager ulejligheden.

Kategori:

Beskrivelse

14 dages low FODMAP madplan til aftensmad – lyder det som noget, du mangler?

Når man starter på low FODMAP diæten kan det være svært at overskue, hvordan man kan lave velsmagende, sund, nem og familievenlig mad, der samtidig følger diæten. Ofte kan man stirre sig blindt på begrænsningerne på diæten og have svært ved at gennemskue hvilke alternativer, der findes.

Med denne e-bog får du inspiration til 14 dages aftensmad til low FODMAP diæten, der kan hjælpe dig godt i gang med diæten. Det er nogle af vores personlige favoritter hjemme hos os, som vi laver igen og igen. Ofte i lidt forskellige udgaver, hvor vi bytter lidt ud i ingredienserne.

 

Opbygning af opskrifterne – 14 dages low FODMAP madplan til aftensmad

Opskrifterne er opbygget som en madplan til 14 dage, men du kan selvfølgelig bytte rundt på opskrifterne som du vil. Opskrifterne er som udgangspunkt beregnet til en familie med to voksne og to børn. Mængderne kan selvfølgelig justeres op og ned afhængigt af antallet af personer.

Der er taget udgangspunkt i, at opskrifterne er familievenlige retter. De er sammensat af retter med både kylling, fisk, kød og vegetariske retter. Du finder desuden tips til, hvordan retterne kan tilpasses i familier med børn. Der er desuden tips til hvordan de fleste af retterne kan gøres både mælkefri og glutenfri.

I mange af opskrifterne finder du en række gode råd og tips til basisprodukter på diæten med links til eksempler på konkrete produkter. Alle opskrifter er desuden næringsberegnet hvis du ønsker at kende indholdet af kalorier, fedt, protein, kulhydrat og kostfibre.

På billederne kan du se nogle eksempler på retterne, ligesom du på billeder herunder kan se en oversigt over alle retterne på den 14 dages low FODMAP madplan til aftensmad.

 

14 dages madplan til low FODMAP diæten

 

Vigtig information:

Denne e-bog følger gratis med, når du booker et forløb i min klinik. Hvis du allerede er tilknyttet min klinik og i 2024 har fået vejledning i low FODMAP diæten, har du allerede modtaget denne e-bog.

Hvis du er tilknyttet klinikken, og kommer til at købe e-bogen ved en fejl, så undlad at downloade den. Skriv da en mail til mig på miaschomacker@outlook.com for at få refunderet dine penge.

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du bestiller både en fysisk vare og en virtuel vare (e-bog) i min webshop, så skal jeg godkende og pakke den fysiske vare før du modtager link til download af e-bogen. Du kan derfor med fordel lave to separate bestillinger, hvis du gerne vil modtage link til download med det samme. Jeg beklager ulejligheden.

 

Mere inspiration til irritabel tyktarm og low FODMAP diæten

Husk at du også kan finde mange gratis low FODMAP opskrifter lige her på min hjemmeside.

Følg også med på Instagram og Facebook for at få mere inspiration til hverdagen med irritabel tyktarm, endometriose og low FODMAP diæten.

Tilmeld dig til mit gratis nyhedsbrev om sund og mave-venlig livsstil

– og få en GRATIS e-bog med 10 sunde og mave-venlige opskrifter til

FROKOST

Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop