Efter flere års pause kan jeg nu endeligt fortælle, at min klinik Et liv i balance snart åbner igen. Jeg tager dermed igen snart imod klienter, der har brug for professionel vejledning og sparring indenfor kost og sundhed. I dette blogindlæg kan du læse om, hvorfor min klinik har været lukket de seneste 3 år. Derudover kan du læse om hvor og hvornår klinikken åbner samt hvad der ellers kommer til at ske med Et liv i balance.

Hvorfor har Et liv i balance været lukket for tilgang?

I 2015 besluttede jeg mig for at videreuddanne mig indenfor sundhedsområdet. Fra 2015-2018 læste jeg derfor på Århus Universitet, hvilket har resulteret i, at jeg nu er kandidat i sundhedsvidenskab. Da der var tale om et fuldtidsstudie, var det ikke muligt for mig at have klinik imens.

3 uger efter jeg afsluttede min uddannelse på Århus Universitet, blev jeg mor for første gang, og jeg har derfor været på barsel hele 2018.

Hvor og hvornår åbner Et liv i balance for tilgang?

I efteråret 2018 besluttede min mand og jeg os for at flytte tilbage til Sjælland, hvor vi begge kommer fra. Derfor åbner Et liv i balance ikke i Århus, men i Solrød Strand (nær Køge og Roskilde). Det vil desuden blive muligt at få online vejledning, hvis du ikke bor i nærheden af Solrød Strand eller af andre årsager ikke har mulighed for at møde personligt op.

Klinikken åbner pr. 1 april 2019. Det vil blive muligt at booke konsultationer inden da. Det vil blive opdateret her på hjemmesiden og på Facebook, når det bliver muligt at booke.

Hvad kommer der ellers til at ske hos Et liv i balance?

Udover at klinikken åbner igen, så vil jeg igen også begynde at dele opskrifter, tips og andet inspiration her på hjemmesiden, på Facebook og på Instagram.

Som altid vil der hos Et liv i balance være fokus på emnerne mave-tarmproblemer, endometriose, vægttab, allergi og generel sundhed. Som noget nyt, vil mine opskrifter og tips fremover også komme til at være målrettet gravide og børnefamilier. I forlængelse heraf vil der komme et større fokus på bæredygtig kost og livsstil. Med bæredygtig kost og livsstil menes der både en kost og livsstil, som er mere bæredygtig for miljøet, men som også er til gavn for den individuelle sundhed. Jeg vil derfor dele opskrifter, tips til produkter og anden inspiration, som kan hjælpe dig og din familie med at undgå sundhedsskadelig kemi i hverdagens mad og dagligdagsprodukter.

Jeg håber, du har lyst til at følge med.