Start med at skære gulerod i små tern og hak hvidkål fint.
Kom gulerødder og hvidkål i en gryde, og fyld op med vand, så grøntsagerne er dækket. Kog grøntsagerne møre.
Imens laves eddikelagen. Kog 1 dl vand, og kom den kogende vand ned i en bøtte med sukker og salt. Rør rundt, så sukker og salt opløses.
Tilsæt eddike til opløsningen.
Hak agurk fint, og kom dem ned til eddikelagen. Kom også de kogte gulerødder og hvidkål i. Lad grøntsagerne trække i lagen i minimum 30 minutter, men gerne et par timer eller natten over.
Kom mayonnaise i en skål. Rør sukker, karry, gurkemeje og sennep sammen. Krydr med salt og peber.
Tilsæt de syltede grøntsager og rør det sammen.
Remouladen er meget grov. Hvis du ønsker en lidt finere konsistens, kan du blende den let med en stavblender. Pas dog på med at blende den for meget - så bliver den tynd i konsistensen.