Kom yoghurt i en skål. Tilsæt olie, syltede hvidløg, citronsaft og krydderier. Pisk det hele sammen.
Sæt kødet på køl. Gerne mindst 2 timer, men helst natten over. Du kan også tilberede kødet med det samme, men når det marinerer bliver det mere saftigt og smagfuldt.
Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
Halver kyllingefilerne, så du få flere stykker end kun 2-3 kyllingebryster.
Kom bagepapir i en bradepande.
Skær "bunden" af en kartoffel eller lignende, så du har noget at sætte to træspyd i (se video).
Sæt to træspyd i kartoflen, så de stikker lige op i luften.
Kom de marinerede kyllingefileterne på spyddene, så du ender med et "tårn" af kyllingekebab.
Steg kyllingen nederst ovnen i cirka 30 minutter ved 250 grader varmluft.
Lad kødet hvile lidt når det kommer ud af ovnen, og skær herefter tynde skiver af kebabtårnet.