Start med at drysse lidt mel på et stor skærebræt eller lignende, der kan tåle at blive skåret i.
Rul dejen nænsomt ud til en firkant på cirka 30 x 45 cm.
Smør herefter remoncen ud på halvdelen af dejen. Jeg bruger fingrene til at fordele remoncen, så dejen ikke går i stykker.
Fold herefter dejen sammen, så du får to lag med remonce i mellem. Drej den en ½ omgang på dit skærebræt, så der er plads til du kan rulle dejen ud igen. Rul dejen let ud igen, så den bliver næsten lige så stor som første gang, du rullede den ud, måske en anelse mindre.
Skær herefter strimler af dejen ud på den korte led af dejen. Strimlerne skal være cirka 2 cm brede.
Herefter kan du folde dine snurrer på to måder. Enten så tvister du strimlen rundt om sig selv nogle gange, og ruller den herefter sammen som en snegl, hvor den sidste ende på snurren trykkes ned under "sneglehuset".
Du kan også vælge at skære et snit i strimlen, så du får en strimmel med to "arme", du kan sno rundt om hinanden. herefter foldes den igen sammen som et sneglehus, og enden af snurren trykkes ned under sneglehuset.
Du kan se de to metoder i videoen her.
Lad snurrerne efterhæve på 2 bageplader med bagepapir i cirka 30 minutter.
Herefter pensles snurrerne med sammenpisket æg, og bages ved 190 grader varmluft i 12-14 minutter.