Go Back

Broccolisalat - low FODMAP

Lækker broccolisalat med kalkunbacon, solsikkekerner og cremet dressing. Opskriften er low FODMAP og mave-venlig.
Forb. tid 20 minutter
Ret Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 gram broccoli
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • ½ bundt forårsløg (de grønne toppe)
  • 1 pakke kalkunbacon (eller almindelig bacon)
  • 100 gram vindruer
  • 4 spsk. solsikkekerner

Dressing

  • 2 dl creme fraiche (eventuelt laktosefri)
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 3 tsk. sukker
  • 2 tsk. rød- eller hvidvinseddike (kan erstattes med 1 spsk. citronsaft)
  • ½ tsk. salt
  • lidt peber

Noter

Næringsindhold pr. stk.:
Energi: 1255 kJ / 298 kcal
Protein: 14 g
Fedt: 20 g
-heraf mættede fedtsyrer: 7 g
-heraf enkeltumættede fedtsyrer: 4,5 g
-heraf flerumættede fedtsyrer: 4 g
Kulhydrat: 14 g
Kostfibre: 4 g