Sæt kryds i kalenderen søndag d. 08. november 2015! Du kan du nemlig finde os til BogForum, og vi vil så frygtelig gerne møde dig! 🙂

Uanset om du allerede kender til irritabel tarm (IBS) og low FODMAP diet eller er ny i IBS-verdenen og er nysgerrig på, hvad den indebærer, så kig forbi BogForum, der afholdes i Bella Center. Vi er der søndag d. 08.november, hvor det vil være muligt at købe vores bog Sund Mave, få den signeret samt få en snak om bogens indhold og hverdagen på low FODMAP diet.

I forlængelse af, at vi som tidligere skrevet har afholdt bogreception for familie og venner, har vi også fået testet en håndfuld godter, og fået en ide om, hvad der vil fungere godt som smagsprøver. Der vil derfor også være FODMAP-venlige smagsprøver at finde ved vores stand til de første hundrede besøgende.

Derudover har vi også sagt ja til at holde et oplæg samme dag om netop irritabel tarm (IBS) og low FODMAP diet, hvilket vi er meget spændte på! Vi er derfor netop gået igang med at foreberede indholdet til dette oplæg, og i den forbindelse er vi nysgerrige på, om I derude har emner I synes ville være særlige interessante, vi har med? Hvis du har en god ide eller ønske til hvad vi kunne tale om, så smid endelig en kommentar herinde. I følge programmet, som du finder her, går vi på kl. 14.00 med oplægget, og er ellers at finde resten af dagen ved stand C3-044.

Vi håber, at I har lyst til at kigge forbi BogForum d. 08.november! 🙂

 

Processed with Moldiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *