I den seneste tid er der sker et par ting eller to her hos os. Vi har længe ikke helt vidst, hvilken indflydelse det ville have på bloggen, og selvom det i skrivende stund endnu er en smule uklart for os, så er vi klar til at dele det (meste) med jer 🙂

Den opmærksomme følger vil vide, at vi er to diætister og veninder – Mia og Camilla – bag bogen og bloggen Sund Mave – low FODMAP diet. Eventyret startede i 2015, hvor både blog og derefter bog så dagens lys, og vi havde mange drømme og idéer med det hele. Derefter tog livet et par drejninger, og Mia rykkede teltpælene op i København og drog til Århus for at forfølge drømmen om at forske indenfor blandt andet low FODMAP diet. Dog fortsatte bloggen ufortrødent, og vi brugte en stor del af vores fritid på at undersøge indkøbsmuligheder for diverse FODMAP-venlige produkter og en hel del flere timer i køkkenet for at dele opskrifter med jer. Året efter sagde Camilla sit job op som klinisk diætist for at prøve kræfter med nogle helt andre udfordringer som projektleder i onlinesupermarkedet nemlig.com. Disse ændringer har formet blogarbejdet, og Camilla har eksempelvis måtte pausere her på bloggen det seneste halvandet år.

Den seneste nyhed er, at Camilla er kommet ind på Den Sundhedsfaglige Kandidat på Syddansk Universitet i Odense, og skal studere igen. Det er vi selvfølgelig begge rigtig glade for, da det altid er spændende at dygtiggøre sig yderligere. Vi har derfor gået med planerne om, at Camilla skulle tilbage på bloggen, og vi igen skulle være to, der kom med spændende inputs og inspirerende opskrifter. Dog går tingene sjældent som man lige forventer, og Camilla har efter lange overvejelser valgt at stoppe med at skrive her på bloggen. Årsagen til det skal findes i manglende tid, og at Camilla efterhånden bevæger sig en smule væk fra IBS-området og low FODMAP diet rent fagligt.

Men hvad skal der så ske med Sund Mave bloggen? – sidder du måske og tænker nu! Og ja, det er et rigtig godt spørgsmål, som stadig er under overvejelse. Planen indtil videre er dog, at Mia overtager bloggen Sund Mave og kobler denne sammen med hendes egen hjemmeside og blog på Et liv i balance. Alt indhold fra Sund Mave vil derfor blive tilgængeligt på www.et-liv-i-balance.dk. Nyheder, nye blogindlæg og ny inspiration vil fremover derfor blive lagt på Et liv i balance i stedet for på Sund Mave.

Da der ligger noget arbejde i, at få koblet de to hjemmesider sammen og da Mia i øjeblikket udfører et forskningsprojekt på Århus Universitetshospital, kan I dog forvente, at der den kommende tid, vil være lidt mere stille her på bloggen end der plejer at være.

Vi håber, I fortsat vil følge med trods forandringerne!

 

Billede 2

(Til venstre Camilla og til højre Mia)

2 thoughts on “Store ændringer på vej hos Sund Mave”

 1. Hej Camilla og Mia
  I ønskes held og lykke med “forandringerne” og studierne. Glæder mig til at følge med på ny blog ☺
  Mange venlige hilsner Linda

 2. Hej Linda,
  Mange tak for det! Dejligt at høre, at du vil følge med på den nye blog 🙂
  Mvh
  Mia // Sund Mave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *