I torsdags modtog vi en glad mail fra vores redaktør, som førte til dagens oplevelse, som vi gerne vil dele med jer.

I mailen stod der, at vores bog Sund Mave var færdigtrykt på trykkeriet i udlandet. Herefter var den blevet fragtet til Danmark og nu havde den ramt redaktionens skrivebord. Og som vores redaktør skrev: “Ørnen er landet”! Wauw – sikke et sus vi fik i maven.

Som vi tidligere har delt med jer, har vi i løbet af den seneste tid arbejdet på markedsføringen af bogen. Dette har blandt andet bestået i at få en del aftaler i hus igennem vores faglige netværk herunder klinisk  diætister, læger og samarbejdspartnere, som alle beskæftiger sig med, hvordan kost kan have lindrende effekt på blandt andet mave-tarmfunktionen. I forlængelse heraf var Camilla idag forbi forlaget, for at sætte et personligt præg på en håndfuld eksemplarer inden de idag sendes ud til netop dette netværk. Vi er spændte på deres tilbagemelding, og ser frem til at høre hvordan de anvender bogen i praksis!

I bunken af bøger lå der også tre eksemplarer af bogen, der ikke var adresseret til vores faglige netværk, men til tre heldige personer vi ikke kender. Disse tre personer har nemlig vundet vores bog under et foredrag afholdt af klinisk diætist Line Lønsbo Jensen hos Colitis-Crohn-foreningen omhandlende irritabel tarm(IBS) og low FODMAP diet.  Vi arbejder på at afholde flere konkurrencer enten selv eller via vores netværk, så hold øje med bloggen eller facebook, hvis du drømmer om et eksemplar af Sund Mave.

 

Hvis du ikke kan vente, kan bogen købes fra på lørdag d. 10.10.15 hos førende forhandlere!

 

2015-10-07 14.42.59

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *