Nu kan vi endelig løfte sløret for et projekt, som har været en drøm siden bogudgivelsen, og som har været undervejs i mange måneder her hos Sund Mave: en ny smart Sund Mave app til iPhone og iPad!

Med appen Sund Mave får du en komplet guide til low FODMAP diet, herunder en grundig forklaring af diæten, en trin for trin guide til hvordan du kommer i gang med diæten, lækre mave-venlige opskrifter samt en masse tips, inspiration og nødvendige redskaber til en hverdag på low FODMAP diet. Blandt andet indeholder appen en komplet fødevareliste over egnede og ikke egnede fødevarer på diæten. Du har endda mulighed for at personliggøre din fødevareliste ud fra din personlige tolerance – både ved at ændre fødevarer fra for eksempel “ikke egnet” til “egnet”, og ved at skrive personlige noter ud fra hver fødevare. Som noget helt unikt får du desuden en alternativliste med forslag til konkrete produkter og forhandlere, som er nyttigt når man skal handle ind. Tidligere har man kunne få adgang til alternativlisten ved køb af bogen, men nu er det også muligt via appen. Desuden kan du også finde en guide til varedeklarationer, E-numre, sødestoffer og meget mere så det bliver nemmere at at få de rigtige varer i indkøbskurven.

Både fødevarelisten og alternativlisten vil blive løbende opdateret. Derudover vil der også løbende blive tilføjet nye opskrifter til appen.

Sund Mave appen fås indtil videre kun til Iphone og Ipad. Du kan hente appen i Appstore lige HER.

Vi er meget stolte over den, og glæder os til at høre, hvad I synes om den! Vi modtager meget gerne feedback og ønsker til forbedringer!

Herunder kan du se nogle billeder fra appen.

 

12345

s

App, Sund Mave

2 thoughts on “NYHED: Sund Mave App”

  1. Hej Jan,
    Nej, Sund Mave appen findes desværre ikke til Android. Det beklager jeg! Dog er jeg ved at videreudvikle appen i samarbejde med et stærkt IT-team, så på lidt længere sigt kommer der en bedre app med meget mere indhold, som med garanti også udkommer til Android.
    Mvh Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *