Det er med stor glæde, vi kan afsløre, at bogen Sund Mave – low FODMAP diet udkommer i en revideret udgave i starten af maj 2017!

Sund Mave- low FODMAP diet er en komplet guide til dig med mave-tarmproblemer. Op mod 20 % af verdens befolkning døjer med stærke smerter og generende symptomer som oppustethed, diarré, forstoppelse, pludselig afføringstrang, kvalme og træthed. I de seneste år er det blevet skabt solidt videnskabeligt grundlag for at anbefale low FODMAP diet til lindring af irritabel tarm syndrom. I low FODMAP diet begrænses en række ufordøjelige kulhydrater fra kosten, hvormed 3 ud af 4 personer med irritabel tarmsyndrom oplever bedring i deres symptomer.

I den reviderede udgave af Sund Mave får du alt det samme nyttige viden, inspiration og gode råd som i den oprindelige udgave. Således får du en dybdegående teoretisk del med faktuel baggrund om mave-tarmproblemer og low FODMAP diet. Du får en komplet guide til, hvordan diæten følges, herunder lister og egnede og ikke egnede fødevarer og andre nødvendige redskaber til hverdagen med low FODMAP diet. Herudover får du en række andre gode råd til mave-venlig kost og livsstil, som kan være afgørende for symptomlindring, når du lider af irritabel tarmsyndrom. Du får også gode råd og mentale teknikker til psykologisk håndtering af irritabel tarmsyndrom. Dernæst følger en kulinarisk del med over 100 lækre opskrifter til både morgen, middag, aften, bagværk, desserter, mellemmåltider, dip og dyppelse samt drikkevarer.

Med den nye udgave får du en revideret liste over egnede og ikke egnede fødevarer ud fra den nyeste viden. Derudover er enkelte opskrifter revideret ud fra den nyeste viden om egnede og ikke egnede fødevarer på diæten. Desuden er bogen optrykt i et andet materiale, så prisen på bogen er sat ned. Vi håber bogen kan hjælpe dig til en sund mave – en mave i balance!

 

Ny forside endelig version

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *