Jeg har glædet mig til at fortælle, at jeg har skrevet en e-bog om irritabel tyktarm og low FODMAP diæten til online universet for sunde børnefamilier: Grøn Stue.

Det er Rose Maimonide, der står bag Grønt Stue. Rose er uddannelsesleder, mentor, forfatter og ekspert i bæredygtighed. Hun er meget passioneret omkring sundhed, helse, økologi og kemifri livsstil – især til børn og gravide. Hun har efter stor efterspørgsel fra sine medlemmer spurgt mig, om jeg ville lave en guide til irritabel tyktarm og low FODMAP diæten. Og det ville jeg naturligvis gerne!

E-bogen er udelukkende tilgængeligt for Grøn Stues medlemmer. Udover min e-bog, får man som medlem af Grøn Stue adgang til en masse information, inspiration, opskrifter og e-bøger til sund og kemifri livsstil som børnefamilie.

Hvad indeholder e-bogen?

E-bogen er en guide til dig, der har irritabel tyktarm, eller som har et barn med mave-problemer, og som eventuelt har fået diagnosen irritabel tyktarm. Guiden er grundig og overskuelig, og rummer de vigtigste informationer til dig, der har irritabel tyktarm inde på livet.

Du kan i e-bogen læse om hvad symptomer på irritabel tyktarm er, hvorfor irritabel tyktarm kan opstå og ikke mindst hvad du kan gøre for at afhjælpe dine symptomer. Her er råd til både kost, livsstil og medicin. Desuden får du en grundig og overskuelig introduktion til low FODMAP diæten.

Som noget særligt er denne bog også skrevet til dig, der har et barn med mave-tarmproblemer. Du får information om, hvilke symptomer du skal holde øje med hos dit barn, samt hvornår du skal opsøge en læge. Derudover får du en overskuelig guide til, hvordan du kan afprøve forskellige ting i kost og livsstil, uden at påvirke dit barns livskvalitet negativt.

Du kan læse mere om e-bogen lige her, hvor du også kan blive medlem af Grønt Stue, hvis det kunne have din interesse.