Jeg er desværre nødt til at lukke for tilgang af nye patienter i klinikken i en periode. Jeg har rigtig mange patienter i forløb i øjeblikket samt en masse forskellige projekter, der skal afsluttes henover de kommende måneder.

Derfor er jeg nødt til at lukke ned for tilgang af nye patienter, indtil jeg fået disse projekter gennemført.

Jeg beklager meget denne ulejlighed, og håber på jeg snarest muligt har mulighed for at åbne op igen! Jeg vil gøre opmærksom på det her på siden, lige så snart det er muligt at booke tid som ny patient.

Er du allerede patient i min klinik, vil opfølgninger forsat blive afholdt som aftalt.

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte mig på min mail miaschomacker@outlook.com.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *