I øjeblikket er det ikke muligt for mig at tage imod nye klienter i klinikken. Dette skyldes til dels, at jeg har påbegyndt et fuldtids-kandidatstudie, som i første omgang har gjort, at jeg kun har haft åbent mandag og fredag, men som nu betyder, at jeg ikke tager imod nye henvendelser.

Derudover har jeg en del projekter, som tager meget af min tid. Min bog Sund Mave, som jeg har skrevet med min dygtige kollega Camilla Thrysøe, udkommer her i starten af oktober, og der er en masse arbejde forbundet hermed, herunder promovering, interviews og markedsføring. Derudover har jeg i det seneste år arbejdet med 2 forskningsprojekter, som i forbindelse med mit kandidatstudie nu snart skal sættes i verden. Disse forskningsprojekter har til formål at skaffe mere viden om sammenhængen mellem endometriose og irritabel tarm (IBS) samt at undersøge, hvorvidt low FODMAP diet har den samme positive effekt hos kvinder med endometriose og IBS, som vi har kunne se hos personer, der KUN har IBS.

Derudover kan jeg også godt nu løfte sløret for, at jeg i januar har skrevet under på en bogkontrakt med Munskgaard forlag til en bog om behandling af IBS, der retter sig imod fagpersonale, der arbejder med denne patientgruppe. Det er et omfattende, men meget spændende projekt, som jeg glæder mig til at fortælle nærmere om, når jeg er længere i processen.

Alt i alt har jeg så mange projekter kørende, at jeg er nødt til at nedprioritere det daglige klinikarbejde. Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af – først og fremmest, fordi det er det, jeg brænder allermest for, nemlig at hjælpe alle jer, der har brug for diætetisk hjælp, og også fordi jeg ved det er træls for jer, der ønsker min hjælp. Ikke desto mindre, så vil de projekter, jeg har gang i, være med til at højne kvaliteten af behandlingen af endometriose samt IBS – ikke kun hos mig, men forhåbentligt også i det offentlige system, så ENDNU flere kan få den hjælp, som de har brug for. Jeg håber derfor, at I vil have forståelse for min beslutning om at lukke ned for nye henvendelser, i hvert fald for et stykke tid.

Jeg lover at give mere nyt her på siden og på facebook – både hvad angår mine projekter, og også, hvis det igen bliver muligt for mig at tage nye klienter ind.

 

IMG_2094