Der kommer fortsat mere og mere fokus på low FODMAP diet, som du også kunne læse om her på bloggen d. 16 marts. Dengang stillede bloggen skarpt på det seneste skud på stammen, netop at online supermarkedet nemlig.com har vist interesse for diæten og udviklet en low FODMAP frugt- og grøntsagspakke.  Det er jo rigtig glædeligt!

 

Nu er der igen nyt fra online supermarkedet! Du kan nu finde 10 lækre opskrifter fra bogen Sund Mave på deres hjemmeside. Her kan du ved få klik, vælge en lækker og FODMAP-venlig opskrift, komme varene i kurv og få dem leveret lige til din hoveddør. Så bliver det næsten ikke nemmere 🙂 Du kan se nærmere på de udvalgte opskrifter her.

Den opmærksomme læser vil fra tidligere blogindlæg vide, at medforfatter Camilla Thrysøe nu arbejder for nemlig.com, og derfor har pauseret her på bloggen, hvorfor det blandt andet har været vigtigt for Camilla at få udbredt low FODMAP diet hos nemlig.com. Så det glæder os begge, at det nu har lykkedes. Det er derfor også blevet muligt at købe bogen Sund Mave hos nemlig.com, signeret af medforfatter Camilla.  En signeret bog kan købes her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *