Der er efterhånden ved at komme mere og mere fokus på low FODMAP diet og generel mavevenlig mad, og det er jo glædeligt! Særligt de løsninger, der gør hverdagen nemmere og giver overskud til livets andre gøremål imens maven er i balance, er et stort hit. Og alt dette er, hvad dagens blogindlæg skal handle om.

 

Online supermarkedet nemlig.com er hoppet med på bølgen og har nu også vist interesse for low FODMAP diet. Deres første skud på stammen i nemmere hverdagsløsninger og mavevenlig mad er en frugt- og grøntsagspakke, der er sammensat udfra diætprincipperne bag low FODMAP diet. Pakken er fyldt med sæsonens mest populære frugt og grønt på nemlig.com, så variation sikres, og rækker ca. til en lille uge for en familie. Pakken indeholder endnu ikke opskrifter eller andre varetyper såsom kolonialvare, men dette kan bestilles ved siden af, når du alligevel sidder foran computeren og bestiller dine andre dagligvare.

Den opmærksomme læser vil nu tænke – hey, var det ikke noget med at den ene medforfatter til bogen Sund Mave har skiftet job, og nu arbejder for nemlig.com? Og jo, det er rigtigt! Camilla, som tidligere har arbejdet som diætist på et hospital i region hovedstaden, arbejder nu for nemlig.com som madekspert og projektleder. Camilla har arbejdet på at få mavevenlig mad mere i fokus, og pakken her er derfor udviklet af hende. Forhåbentlig er det kun startskuddet på øget fokus på mavenlig mad og måltidsløsninger hos nemlig.com – lad os krydre fingre for det 🙂

 

 

Vil du se nærmere på low FODMAP-pakken hos nemlig.com, kan du finde den HER.

 

low FODMAP-pakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *