Reklame for nemlig.com //

Jer, der følger med her på siden og på min Instagram eller Facebook, har nok lagt mærke til, at jeg er gået i gang med at afprøve nogle produkter fra nemlig.com. De har virkelig mange gode produkter til special diæter, hvorfor jeg gerne vil være med til at vise jer deres udvalg.

Disse glutenfri, lav laktose og low FODMAP brownie “bidder” med chokolade fra Semper smager SÅ godt! Inden mit samarbejde med nemlig.com, har jeg faktisk selv købt dem mange gange før. Hvis man ikke kan nå at bage kage til for eksempel gæster i weekenden, så er de her brownies altså en rigtig god løsning!

Hvad kan man bruge de små lækre glutenfri og low FODMAP brownie kager til?

Hjemme hos os har vi blandt andet spist dem som kage til eftermiddagskaffen. Jeg har også anvendt dem til dessert, hvor jeg har serveret dem sammen med en god is og friske bær.

I øjeblikket renoverer min mand og jeg hus, og der er de altså gode at have med som en snack, når man skal have hurtig energi!

De skal optøs i et par timer før brug, selvom de faktisk også er rigtig gode direkte fra frost. Det var min mand, der startede med at sige, at han synes de var gode frosne. Jeg var ret overbevist om, at det bare var fordi han ikke gad at vente på de blev tøet op…

Men efter at have smagt dem direkte fra fryseren er jeg helt enig. De er faktisk rigtig gode frosne! De er overhovedet ikke hårde, men derimod lækre og iskage-agtige.

De kan købes hos nemlig.com, som har et stort udvalg af produkter indenfor low FODMAP, glutenfri, laktosefri og mælkefri.