Dette indlæg er reklame for nemlig.com

Jeg er glad for at kunne fortælle, at jeg har indgået et samarbejde med nemlig.com, hvor jeg i de kommende par måneder skal teste nogle af deres low FODMAP, glutenfri og laktosefri produkter.

Jeg har valgt at sige ja til dette, da nemlig.com har et stort udvalg af produkter, der kan anvendes på glutenfri diæt, laktosefri diæt og low FODMAP diæten. Det gør det lettere at følge sådanne diæter i hverdagen, når mange af produkterne kan købes samme sted.

Da kvaliteten af især glutenfri produkter er meget svingende, kan det være nødvendigt at prøve en del af, før man finder sine egne favoritter. Og selvom hjemmelavet mad smager fantastisk, er det rart med hurtigere alternativer en gang i mellem.

Derfor er jeg glad for at kunne afprøve nogle af nemlig.com’s produkter, så jeg kan anbefale de bedste produkter til mine patienter i min klinik og til de, der følger mig på de sociale medier.

Laktosefri milkshake

Det første produkt, som jeg vil dele med jer, er denne laktosefri milkshake med vaniljesmag fra Barebells. Den fås også med jordbær og kakaosmag, som jeg ikke har smagt endnu, men som jeg forestiller mig også er gode.

Milkshaken er udover at være laktosefri også sukkerfri, hvorfor den også er et godt produkt ved vægttab. Derudover kan den holde sig ved stuetemperatur, når den ikke er åbnet.

Jeg synes vanilje-udgaven smager forrygende godt, og kan klart anbefales!