Foråret er for alvor over os, og vi har fået forårs-kuller og udlodder nu tre eksemplarer af Sund Mave – low FODMAP diet! Skal du være den heldige vinder, så klik ind forbi vores facebookside og deltag i konkurrencen. Vi udtrækker tre heldige vindere 🙂

 

Til dig, der ikke helt ved, hvem vi er og hvad bogen indeholder – se med her:

 

 

 

Bogen Sund Mave – low FODMAP diet er skrevet os; Camilla Thrysøe og Mia Schomacker. Vi er begge uddannet klinisk diætister og certificerede i at vejlede i low FODMAP diet (King’s College University, London) – og så har vi begge personlig erfaring med irritabel tarm (IBS).

Bogen er opdelt i to dele; en teoridel og en opskriftsdel, der fører jer læsere gennem det teoretiske grundlag for at kunne følge diæten og videre til praktiske råd og lækre hverdagsopskrifter. Alle bogens opskriftsbilleder er taget af os. Det har vi valgt for at tilføre bogen en mere hjemlig og personlig stemning, samt at vise jer læsere, hvordan retterne reelt kommer til at se ud. Nogle af retterne er rørt sammen i et få kvadratmeters køkken, med et minimalt udvalg af køkkenredskaber samt et lille budget, da det til tider har været de rammer, vi selv har haft. Det er intet hokuspokus – kun lækker hverdagsmad, der kan give en sund mave – en mave i balance.

 

Med Sund Mave – low FODMAP diet får du:

– En forståelse for mave-tarmsystemets funktion og signaler

– En oversigt over kost- og livsstilsråd til lindring af IBS

– Gode råd og mentale teknikker til psykologisk håndtering af IBS

– Den faktuelle baggrund for low FODMAP diet og dens principper

– Et overblik over hvordan du kommer i gang med diæten – og hvordan du finder din egen tolerance

– En fødevareliste over egnede og ikke egnede fødevarer på low FODMAP diet

– Elektronisk adgang til Alternativlisteen indkøbsguide til alternativer på low FODMAP diet

– En brugbar oversigt over, hvad der er godt at have i dit basislager

– Over 100 lækre opskrifter til hverdagen på low FODMAP diet, som bringer din mave i balance

 

Bogen henvender sig primært til dig, som lider af IBS, og som ønsker en hverdag med færre mavegener. Bogen kan også med fordel anvendes af pårørende eller fagfolk, der til dagligt vejleder og behandler personer med IBS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *