Selvom færdigretter og fastfood ikke bør være et hyppigt indslag i en sund hverdag, så er det ind i mellem er rart at købe en færdigret i supermarkedet, som kan spises på low FODMAP diet. Så længe fastfood og færdigretter ikke indgå for ofte i hverdagen, kan de sagtens indgå i en sund kost og livsstil.

Det kan godt være lidt vanskeligt at finde egnede færdigretter, som ikke indeholder uegnede fødevarer i forhold til low FODMAP diet. I de seneste år er der dog kommet mere og mere på markedet, som kan indgå på diæten. Mange af produkterne indeholder dog små mængder FODMAPs, men de fleste personer på low FODMAP diet bør dog kunne indtage disse produkter uden problemer alligevel. Husk på, at den “strenge” diæt kun bør følges i omkring 4 uger, hvorefter du bør genindføre FODMAPs i passende mængder, hvormed din symptomer stadig kan holdes under kontrol. Læs mere om dette HER.

Levevis producerer to glutenfri og low FODMAP pizzaer, som helt klart er værd at prøve! Levevis pizzaerne kan købes i Bilka og Føtex.

 

pizzaer

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *