Denne færdiglavede brunkagedej kan blandt andet købes hos REMA 1000, Meny og Løvbjerg, og er nok er den nemmeste måde at få hytten til at dufte af jul.

Udover at være low FODMAP er dejen også glutenfri, laktosefri og mælkefri. Det vil sige, at brunkagedejen også kan anvendes af dig som eksempelvis har cøliaki, eller dig som har laktoseintolerance eller mælkeallergi.

Selvom brunkagedejen indeholder hvedestivelse, er den stadig low FODMAP, da hvedestivelse har et lavt indhold af FODMAPs.

Dejen finder du på frost, og skal optås min. 8 timer før brug. Herefter går det hurtigt med at få lavet brunkager. Dejen er utrolig nem at arbejde med og kræver kun lidt mel på bordet, en kagerulle og dej-udstikkere.

Følges anvisningen på pakken, har du de lækreste brunkager efter en bagetid på ca. 7 min ved 180 grader varmluft. Dejen består af 500 g og jeg fik cirka 85 stk. brunkager ud af én portion dej.

Så bliver det vist ikke nemmere – rigtig god bagelyst 🙂

 

2 thoughts on “Færdiglavet brunkagedej – nemt og hyggeligt”

  1. Min familie elsker også denne dej, og vi har lavet småkager fra den i flere år. Men så sidste år kunne vi ikke finde den, og heller ikke nu i år indtil videre. Har du mon set den nogle steder i år?

  2. Hej Maria,
    Beklager mit sene svar, som måske er lidt for sendt nu julen er ovre…
    Jeg synes den plejer at være i Rema 1000 i december, men jeg har ikke ledt efter den i år. Du kan eventuelt bede dem om at bestille den hjem i dit supermarked, eller skrive til producenten og spørge hvor den kan købes 🙂
    Mvh Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *