Efter at have knoklet i flere år bag computerskærmen og i køkkenet for at få vores bog Sund Mave klar til alle jer derude, kan det give anledning til en smule frustration hos to temmelig perfektionistiske piger som os , når vi efterfølgende støder på et par mangler og fejl i vores gennemarbejdede bog.

Selvom at det er menneskeligt at fejle, og at der nok ikke findes en bog uden en fejl eller to, så er det stadig meget frustrerende for os. Vi har derfor indbyrdes talt om, hvordan vi bedst tackler dette, og hvordan vi bedst får informeret jer derude. Vi er blevet enige om at være ærlige, tro mod os selv og vigtigheden i at der skal være styr på tingene, og her sammenfattet de mangler, som vi er stødt på.

Som du måske allerede ved, er bogen delt op i to dele. Første del omhandler det faktuelle grundfundament som bogen bygger på, og du kan blandt andet læse om irritabel tarm (IBS) samt andre mave-tarmlidelser, forskellige behandlingsstrategier du kan forsøge dig med for at få det bedre, en komplet guide til low FODMAP diet samt finde fødevarelister og råd om psykologiske mestringsstrategier. Anden del af bogen er sprængfyldt med over 100 opskrifter på lækker hverdagsmad, samt praktiske råd såsom hvad der er godt at have i dit basis lager og gode bagefif.

Og det er netop i bogens anden del, at vi er stødt på et par mangler. Det handler om mangelfulde fremgangsmåder for to af vores opskrifter; Grøntsagstærte (s. 234) og Hokkaidosuppe (s. 246). Vi har derfor delt disse to opskrifter med jer her på bloggen den seneste måned, hvor fremgangsmåden selvfølgelig er skrevet komplet ud. Du finder derfor den komplette fremgangsmåde til Grøntsagstærten her samt Hokkaidosuppen her.

Intet eventyr uden det gyldne tre-tals princip 🙂 Så den opmærksomme læser vil derfor også finde en lille hilsen fra vores søde grafiker Jette ved en af vores brødopskrifter. Men så kan I jo også se, hvor nøjsomlig en proces sådan et bogprojekt er, hvor mange mennesker der er inde over processen og hvordan den mindste detalje – som en overskrift på et brød – har betydning for det endelige resultat.

Vi beklager selvfølgelig dybt disse mangler, og håber meget at I vil bære over med dem, og fortsat bruge bogen med fokus på at få en sund mave.

2 thoughts on “Et par ord om “den perfekte bog”.”

  1. Pyt pyt. Jeg betragter stadig jeres udgivelse som den nye bibel for folk med sarte maver. Den har fået hæderspladsen hjemme hos mig, på trods af et par små fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *