Dagen idag fortjener et mere personligt blogindlæg end vi normalt ligger op – fordi idag er en helt speciel dag!

Efter flere års arbejde, herunder endt uddannelse i London samt lange timer i enten køkkenet eller bag computerskærmen, er det sidste punktum nu endelig sat og vores perle er sendt i trykken! Det er med de helt store sommerfugle i maven – og en særlig fornøjelse snart at skulle dele den med jer. Bogen Sund Mave udkommer derfor i september måned 2015, og kan allerede nu forudbestilles hos diverse forhandlere via nettet.

Nogen kan måske undre sig over, hvorfor det har taget flere år eller hvorfor bogen først udkommer i september! Og tro os – vi har bestemt også til tider været ramt af utålmodighed. men som vi har måtte sande tager gode projekter lang tid – såfremt de skal være gennemarbejdede. Og for os er kvalitet i langt højere kurs fremfor kvantitet. Så vi håber, I kan bære over med ventetiden, og tage godt imod vores bog, når den lander i din lokale baghandler snarest.

Da projekt: “skriv en bog” startede op var det med en klar ide om, hvilken retning denne rejse skulle tage, og her flere år efter, ser vi tilbage og kan konstatere at rejsen har taget en anden drejning end først forventet. Karrierevalg og uddannelsemuligheder var blandt andet med til, at vi geografisk blev spredt, og vi kunne ikke længere cykle forbi hinanden og afprøve nye spændende FODMAP-venlige opskrifter eller udveksle madglade ideer henover køkkenbordet. Men på trods af dette havde vi stadig en masse på hjertet og mod på at føre vores ide og drøm ud i livet, og det har været en lærerig og sjov proces. Nu når bogen er sendt afsted starter et nyt kapitel for os, og vi er allerede i fuld gang med artikelskrivning til diverse magasiner og en håndfuld andre spændende projekter, som skal øge opmærksomheden på vores bog.

Som skrevet er det sidste punktum sat, og med de sidste stemningsfyldte billeder på plads, er vi spændte på, om bogens faglige tyngde samt farverige kulinariske indspark også vil inspirere dig til en sund mave med low FODMAP diet.

 

Fodmap_cover_457x292_0

 – Bogens omslag dvs. både forside og bagside

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *