Det er snart en måned siden, at vi her på bloggen delte med jer, at det sidste punktum var sat, og bogen var sendt til tryk. Og tiden herefter har for os været præget af spænding og en smule utålmodighed – som små børn kan have det juleaftensdag. Vi har efterhånden også fået en nogle henvendelser vedrørende bogudgivelse og generel status, og da der netop er nyt i sagen, tænkte vi det var oplagt at samle det hele her i dagens blogindlæg.

D. 26 august 2015 blev det sidste punktum sat og bogen blev som sagt sendt til tryk. Selvom man kunne ønske sig at dette var en hurtig proces, er det jo vigtigt, at bogen trykkes, som den skal, og derfor tager denne proces ca. 4 uger. Derfor burde bogen være færdigtrykt i udgangen af denne måned. Vores bog trykkes på et trykkeri i udlandet, og derfor vil det også tage en rum tid at få fragtet bøgerne tilbage til Danmark. Men som skrevet er der nyt i sagen! Såfremt trykningen fortsat forløber ubesværet, har vi idag fået denne melding fra vores forlag:

officiel udgivelsesdato d. 10.10.15  

Der er derfor ikke så lang tid til, at vi have bogen i hånden! Vi glæder os simpelthen så meget til at dele den med jer, og høre jeres mening om både den faglige del af bogen samt jeres erfaringer med de lækre hverdagsopskrifter.

Til dig, som kan være nysgerrig på, hvad vi så får ventetiden til at gå med inden bogen lander hos forhandlerne, kan vi kort løfte sløret for, at vi arbejder ihærdigt på markedsføringdelen blandt andet i form af artikler, video og samarbejdspartnere. Hvis du vil vide mere, må du holde dig opdateret her på hjemmesiden, facebook eller nu også på instagram.

Husk at bogen Sund Mave – low FODMAP diet allerede nu kan forudbestilles, hvis du vil være sikker på at være én af de første, der får fingrene i vores første bog. Du kan blandt andet forudbestille bogen her.

 

Fodmap_cover_457x292_0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *