Mia har idag været igang med at klistre disse små bog-flag på pinde – og det er der en helt særlig årsag til. I anledning af at vores bog Sund Mave netop er udkommet, har vi længe knoklet for at kunne afholde en bogreception. Her havde vi håbet på at kunne invitere både familie, venner og alle jer skønne læsere med for at fejre at NU er bogen ude. På trods en pæn potion gå-på-mod skulle det vise sig at være for omstændigt at afholde en reception for jer alle. Derfor har vi måtte tænke i nye baner, og vi er endt med at dele begivenhederne lidt op.

Vi afholder derfor bogreception for familie og venner i den kommende weekend i private omgivelser. Her vil de fremmødte kunne smage på nogle af bogens lækre godter. De små flag på billedet vil blive placeret i de lækre mave-venlige blåbær muffins med hvid chokolade, som du finder opskriften på i vores bog. En del har også efterspurgt signering og køb af bogen, så vi skal for første gang afprøve det søde liv som forfattere – nemlig salg og signering 🙂

Men som skrevet kommer der mere! Vi vil nemlig også rigtig gerne møde dig, som vi ikke kender endnu, men som måske allerede kender til IBS og low FODMAP diet eller som er ny i IBS-verdenen og er nysgerrig på, hvad den indebærer. Derfor er vi glade for at kunne fortælle jer, at I i år kan finde os på BogForum, der løber af stablen d. 06-08. november i Bella Centret. Vi er der søndag d. 08.november, hvor det vil være muligt at købe bogen, få den signeret samt få en snak om bogens indhold og hverdagen på low FODMAP diet. Såfremt prøvesmagning af bogens godter går godt til vores bogreceptionen, kunne det tænkes at vi også har smagsprøver med til de først ankomne. Derudover har vi også sagt ja til at holde et oplæg samme dag om netop irritabel tarm (IBS) og low FODMAP diet, hvilket vi er meget spændte på!

Vi håber, at I har lyst til at kigge forbi BogForum d. 08.november! 🙂

 

IMG_2975

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *