Klinisk diætist ved Professionshøjskolen Metropol, København 2013.
Cand.scient.san (Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse) ved Aarhus Universitet, Aarhus 2018.
Certificeret i low FODMAP diet ved Kings College, London.
Selvstændig med egen klinik Et liv i balance siden 2013.
 

 Igangværende projekter:

Klinisk diætist i Endometrioseforeningens fagpanel
Medforfatter af bog fra Endometrioseforeningen “Et godt liv med endometriose – gennem kost, motion og mindfulness”. Udkom maj 2016.
Medforfatter af bogen “Sund Mave – low FODMAP diet” fra FADL’s forlag. Udkom oktober 2015.
Forfatter af bogen “Behandling af irritabel tarmsyndrom – i et diætetisk perspektiv” fra forlaget Munksgaard. Udkom august 2016.
Er løbende medvirkende i forskellige forskningsprojekter i samarbejde med endometriose-enheden på Aarhus Universitetshospital.
 

 

Jeg brænder for at hjælpe mennesker, der af den ene eller anden årsag har brug for vejledning og inspiration til at skabe balance i livet, hvor ubalance er opstået.

Jeg tilbyder vejledning indenfor en række forskellige områder (se Behandlinger). Mit speciale er sygdomme og problematikker i mave-tarmområdet, herunder især irritabel tarm. Derudover har jeg gennem de sidste 2 år undersøgt og specialiseret mig i kost ved kvindesygdommen endometriose. Jeg opstartede i 2015 forskning omkring kost og endometriose, og arbejder løbende på flere forskningsprojekter indenfor området.

Jeg lægger meget vægt på det hele menneske i min tilgang til kost- og livsstilsvejledning. Jeg tror på, at det fysiske og psykiske hænger nøje sammen, når det gælder sundhed og sygdom. Derudover mener jeg, at vejen til succesfuld behandling af en sygdom og til en sund kost og livsstil er individuel og derfor skal være tilpasset dit liv og dine behov. Vejledning hos mig vil derfor altid foregå med fokus på dig og din hverdag samt inddrage både psykiske og fysiske aspekter.

 

Hej