Der hersker til stadighed forvirring hos mange, når det kommer til at forstå, hvad der egentlig kan lade sig gøre at spise på low FODMAP diet, når det kommer til de gængse korntyper; almindelig hvede, rug, havre, byg og spelt. Det er forståeligt, at det kan være svært at finde rundt i, fordi forskningen på området ændrer sig løbende, og der kan til tider være modstridende oplysninger i det  vejledningsmateriale, som kan købes i bøger og som applikationer. Derfor skal selv erfarne diætister holde tungen lige i munden, når de forsøger at gøre rede for, hvilke korntyper, der kan spises og hvilke, der bør udelades på low FODMAP diet.

Vi har lavet en ny informationsside under vores ekstra materiale, som forsøger at samle op på emnet, så det forhåbenligt bliver til at få et overblik. I vores bog Sund Mave – low FODMAP diet kan du desuden læse flere tips til, hvordan du kan bage FODMAP-venligt brød og kager. Her får du også vores Alternativliste, der giver forslag til konkrete brødprodukter og hvor de kan købes.

Du kan ved et hurtigt klik komme hen til den nye infoside lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.