År 2015 blev det år for os, hvor flere års arbejde kulminerede i udgivelsen af vores bog Sund Mave. Det medførte, at vi trådte ind i endnu en ukendt verden, hvor vi opstartede egen hjemmeside samt facebook og instagram – alt dette i et forsøg på at fortælle jer derude om vores komplette guide til mave-venlig kost og livsstil, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor alt du bør vide om low FODMAP diet er samlet i én bog! Derudover blev 2015 året, hvor vi tog hul på at afholde foredrag, og derudover har vi været så heldige at få spalteplads i forskellige ugeblade og magasiner, og flere artikler er på vej 🙂 Alt dette havde vi kun turde håbe på i år 2012, da drømmen og idéen om at skrive en dansk bog om low FODMAP diet opstod.

Vi håber, at vores mission om at guide, hjælpe og give inspiration til et liv uden mavepine har været til at mærke, og at vi har hjulpet nogle på vej til en bedre tilværelse med irritabel tarm (IBS). Vi håber, at vores budskab om mave-venlig mad, der ikke går på kompromis med smag og madglæde er kommet frem, og vi glæder os til fortsat at sprede dette budskab i 2016!

Der har været tryk på for os begge i løbet af 2015. Vores bog Sund Mave har betydet, at vi har haft ekstra meget at se til udover det arbejde, vi til dagligt også skal passe. Og i 2016 kommer vi ikke til at løbe mindre stærkt. Udover fortsat at arbejde på at få udbredt budskabet om low FODMAP diet, dele lækre opskrifter og nyttig viden om mave-venlig kost og livsstil, har vi begge gang i en masse forskellige projekter.

Mia startede i efteråret 2015 på en kandidatuddannelse ved Århus universitet med henblik på at forske i netop kosten som behandling af irritabel tarm (IBS). Dette arbejde kommer til at spidse til henover de kommende år, hvor flere forskellige forskningsprojekter vil blive sat i gang. Derudover har hun flere bøger på vej; en fagbog om behandling af irritabel tarm (IBS) samt en patientbog om behandling gennem kost, motion og mindfulness ved den gynækologiske lidelse endometriose.

Camilla har gennem de seneste par år arbejdet som klinisk diætist med voksne, der er ramt af en spiseforstyrrelse. Hun har derfor haft fokus på en balanceret tilgang til kost og krop, hvor livsstilsændringer – herunder low FODMAP diet – ikke må blive for dominerende i den enkeltes liv. Arbejdet med bogen Sund Mave har medvirket til, at Camilla nu har valgt at skifte spor, og skal fra det nye år betride en stilling hos virksomheden nemlig.com, som ‘Projektleder og Madekspert’. Her skal hun udvikle opskrifter, madplaner og meget mere og forhåbentligt kan mave-venlig kost også komme på menuen. Dette job-skifte vil dog medføre, at det vil være Mia, der vil stå for diverse blogindlæg m.m. i det nye år, og at Camilla for en stund pauserer. På denne måde vil I fortsat kunne blive inspireret til et liv med smagfuld mave-venlig mad her på sundmave.dk 🙂

 

Vi ønsker jer alle et lykkebringende og mave-venligt nytår – og håber at I fortsat vil følge med her på hjemmesiden, facebook eller instagram i det nye år!

 

12196255_1646689178937441_4610964984194731805_n

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.